avagy: vince szerint a világ

Búcsú, avagy...

2022/08/24. - írta: veresur

Mire gondolt a költő – szokták kérdezni, és most én is ezt kérdezem, csak egyre kevésbé tudom a választ. 15 évvel ezelőtt elkezdtem megörökíteni Vince első napjainak küzdelmes történetét, aztán jöttek a kihívásokkal teli hétköznapok, de közben csak megnőtt, és most már a hétköznapjait jórészt nem velünk tölti, a legfontosabb események közül egyre kevesebb kötődik hozzánk és egyre több a haverokhoz, barátokhoz, edző- és osztálytársakhoz. Aki követte a blogot az láthatta is ezt a folyamatot: egyre kevesebb bejegyzés és egyre kevésbé izgalmas bejegyzések.

Így megy ez.

Bezár tehát a blog, legalábbis az eddigi formában, bár néha lehet hogy felkerülnek a büszkeségre vagy szomorúságra okot adó események, csak azért hogy meglegyen a kronológia...

Viszlát (és kösz a halakat).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vvince.blog.hu/api/trackback/id/tr6817980316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása