avagy: vince szerint a világ

Fogtündér 2.0

2014/04/05. - írta: veresur

vin-fog1.jpg

Ma kiesett a második fogam is. Most elöl hiányzik mind akét alsó, csak az egyik helyén már egy kicsit kidugta a fejét az új, az igazi. És ezt a második fogat már nem vesztettük el, pedig a boltban esett ki mikor épp beleharaptam egy almába és ki kellett válogatni a rágott alma közül de szerencsére meglett*.

És rögtön be is raktam a párnám alá, nehogy mégis elvesszen. Kíváncsi vagyok mit hoz a fogtündér, mert ő nagyon picike és van a hátán egy hátizsák mint a mikulásnak csak sokkal kisebb, szóval nem tud túl nagy dolgokat hozni. És azt tudtátok hogy ő ám nem házban lakik mint mi hanem ilyen kicsi lyukban a földben, mint egy kisegér – és vannak ilyebn kicsi tárolói a fogaknak mert azokat elteszi emlékbe és a tárolókra rá van írva hogy Vince foga meg Juli foga meg ilyenek, Hogy tudja melyik kié és ha elfelejti, akkor is eszébe jusson.

* mert kiköptem az összest anya tenyerébe és megtaláltuk benne, a maradékot meg végül anya önfeláldozóan megette mert nem tudtuk hova tenni

Címkék: fejlődés
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vvince.blog.hu/api/trackback/id/tr695957151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása